“TORNAR ALS REMEIS DE SEMPRE” – 4a EDICIÓ REVISADA I AUGMENTADA

Inclou un nou apartat amb les herbes santes

TORNAR ALS REMEIS DE SEMPRE (Col·lecció l’Ermità núm. 4) és un llibre escrit per l’historiador i religiós caputxí Fra Valentí Serra de Manresa, reconegut especialista en plantes remeieres i autor de diversos llibres sobre aquesta temàtica, inspirats en la tradició remeiera dels frares caputxins, tan apreciada i reconeguda.

El llibre presenta un recull d’antigues fórmules conventuals, la majoria inèdites, que encara avui en dia ens poden ser útils per curar moltes de les malalties més quotidianes. Com a novetat, en aquesta 4a edició revisada s’hi afegeix un interessant apartat on l’autor presenta una selecció de les més reconegudes herbes santes, explicant les seves propietats i aplicacions.

El llibre está distribuït en quatre apartats principals:

  1. Breu introducció sobre la tradició remeiera dels frares caputxins a Catalunya
  2. Les herbes santes (nou capítol)
  3. Recull de remeis amb plantes medicinals
  4. Recull de receptes
  5. Índex de malalties i remeis i un extens glossari

Des que va ser presentat, l’abril de 2017, aquest petit compendi de medicina natural ha tingut una gran acollida i ha estat molt ben valorat, com ho demostren les seves quatre edicions consecutives a càrrec d’Edicions Morera.

I és que Tornar als remeis de sempre és un llibre senzill però molt singular i pràctic. A les seves pàgines el lector descobrirà tot un complet repertori de remeis naturals així com la descripció i les propietats curatives de moltes plantes que tenim al nostre abast, com ara el porro, la tarongina, el safrà, el boix o l’api. Remeis destinats a prevenir i curar moltes de les malalties més comuns del nostre dia a dia, des d’un refredat, una febre, problemes digestius, un mal de cap o un dolor articular, i d’altres més curiosos com la fórmula “secreta” de l’Elixir de la llarga vida o l’Elixir salutis.

El llibre inclou nombroses il.lustracions de les plantes descrites i incorpora un sistema d’indexació que tant permet buscar per la planta com per la dolença.

TORNAR ALS REMEIS DE SEMPRE és a la venda a llibreries d’arreu de Catalunya