CONTINUEN LES PRESENTACIONS DE “RETROBESTIARI

Noves presentacions del llibre a Vilafranca del Penedès, Igualada, Castellbisbal, Begues i Valls

Després de les presentacions a Barcelona (20 nov.), Tortosa (27 nov.), Manresa (4 des.) i Vilanova i la Geltrú (18 des.), Retrobestiari  (Edicions Morera, 2021) continúa les seves presentacions arreu del territori.

El propassat 26 de març va ser presentat a la Casa de la Festa de Vilafranca del Penedès i el 2 d’abril a la Biblioteca Central d’Igualada, en uns actes que van comptar amb la presència dels autors, l’editor i algunes agrupacions locals.

Durant la primavera, estan previstes noves presentacions del llibre a localitats com Castellbisbal, Begues, Valls, Montblanc,… Totes elles poblacions amb un bestiari festiu singular que en molts casos apareix referenciat al llibre.

Més INFORMACIÓ sobre les PRESENTACIONS al web de l’Agrupació del Bestiari Festiu

Retrobestiari és un treball coral que explica i analitza en primera persona com va ser el retorn de la festa popular al carrer durant els anys 70 i 80 del segle XX i la manera apassionada en què es va viure. El llibre compta amb textos d’Heribert Masana, fotografies de Ramon Saumell i obra plàstica d’Abel i Salva Masana. tots membres del GABICP-Grup d’Amics del Bestiari i la Cultura Popular.


El llibre ha estat impulsat per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Retrobestiari és a la venda a llibreries d’arreu de Catalunya