Xerrada sobre les plantes i els usos de la mel a càrrec de Fra Valentí Serra. Casal de Llavaneres, 10 d’octubre de 2019.

 

 

Amb motiu del seu darrer llibre publicat El llibre de la mel, Apicultura popular i plantes mel·líferes, Fra Valentí Serra fará una xerrada sobre les plantes i els usos de la mel.

L’acte, que és d’entrada lliure, es realitzará el proper dijous 10 d’octubre, a les 19,30 h,  al Casal de Llavaneres  (Av. de Catalunya, 56) en el marc del cicle cultural de tardor”Petjades”. Fra Valentí Serra, ens explicará, a més d’aspectes  culturals  vinculats al món de les abelles i la pràctica de l’apicultura popular i rural al nostre país, ens instruirá com reconèixer les plantes mel.liferes i les propietats d’aquestes, així com les propietats de la mel i les aplicacions terapèutiques. Però sobretot ens fará prendre consciència de la necessitat de protegir les abelles per l’interès ecològic que aquestes representen i els beneficis que ens aporta pel seu paper de polinització i producció d’aliments.