PUBLICACIONS QUE FAN NADAL

Quan arriba el Nadal és tradició regalar el CALENDARI de l’ERMITÀ i els llibres de la COL·LECCIÓ L’ERMITÀ.

  • CALENDARI ERMITÀ. Eclipsis, efemèrides, fires i festes majors, consells pel conreu de l’hort i el jardí, el sant del dia, les fruites i hortalisses de cada estació, dites i refranys, costums i tradicions, herbes remeieres… Tot això i més ho trobarem al tradicional Calendari de l’Ermità 2022 una guia de cultura i tradicions populars per a tot l’any. I de regal, el Calendari dels nens i les nenes, un desplegable on els més petits trobaran divertits dibuixos referits a tradicions i observacions sobre el camp i la natura. ? Consulta tots els continguts 2022
  • CELEBREM EL NADAL. Celebrem el Nadal és un llibre de la Col·lecció Ermità, on el reconegut folklorista Amadeu Carbó explica els elements més populars i les tradicions més emblemàtiques que formen part del nostre singular costumari al voltant del cicle nadalenc. Des del tió, la carassa, les estrenes, l’àpat de Nadal, els Reis i els patges, l’Home dels Nassos, els focs de Nadal, les nadales… Tot plegat recollit en un llibret pràctic i de fàcil lectura, amb dites i singulars il·lustracions.

Dues publicacions que són un bonic detall ? per amics i familiars en aquestes dates nadalenques.


El Calendari de l’Ermità és a la venda a quioscs i llibreries de Catalunya i Andorra / PVP 4,20

Els llibres de la Col·lecció l’Ermità són a la venda a llibreries d’arreu de Catalunya


⭕ També VENDA ONLINE

El “Calendari de l’Ermità” és un bonic detall per fer a familiars i amics per les festes de Nadal. També com a detall per l’amic invisible!