Amadeu Carbó convidat a participar a la Nit de les Ànimes i Tots Sants a Palma de Mallorca- 30 octubre

NIT DE LES ÀNIMES I TOTS SANTS

Conferència d’Amadeu Carbó a Palma de Mallorca

30 d’octubre de 2018

 

El folklorista i escriptor Amadeu Carbó ha estat convidat a fer una conferència a la Nit de les Ànimes i Tots Sants 2018 organitzada per la Fundació Mallorca Literària en el marc del projecte “Tradicionari de Mallorca”, on parlarà sobre rituals i tradicions funeràries. Carbó acaba de publicar, juntament amb Jordi Cubillos, el llibre Fins aquí hem arribat. Què fem i com celebrem el darrer adéu (de la Col·lecció l’Ermità).

La conferencia tindrà lloc el dimarts 30 d’octubre. a les 19 hores,  a la prestigiosa llibreria Quart Creixent situada al cor de la ciutat de Palma de Mallorca (c/ Rubí, 5). L’acte serà presentat per Carme Castells, directora de la Fundació Mallorca Literària.

A més de la presentació d’aquest llibre i de l’espectacle (i llibre) Irene i la terra adormida, que també forma part del projecte “Tradicionari de Mallorca” (basat en el calendari folclòric de Rafel Ginard), la Fundació Mallorca Literària proposa una activitat didàctica adreçada a presentar al públic infantil un bon nombre de rituals i elements festius que configuren la celebració d’arrel de Tots Sants i la Nit de les Ànimes.

Fundació Mallorca Literària

Llibreria Quart Creixent

 

Clica el cartell per ampliar

 


Amb el suport de