Reportatge de la presentació de “Corpus” a ONA Llibres

Amadeu Carbó presenta el seu llibre sobre la festa del Corpus

La recent inaugurada nova seu de la ONA Llibres, al carrer Pau Clarisde Barcelona, va acollir dilluns 29 de juny la presentació de Corpus. La festa de les festes (Col·lecció l’Ermità, núm. 10). el nou llibre del folklorista Amadeu Carbó, editat amb motiu de la celebració dels 700 anys de la festa de Corpus a Barcelona.

A la presentació, Amadeu Carbó va estar acompanyat per l’editor Norbert Tomàs, director d’Edicions Morera, i per Ramon Ollé, director de Comunicació i Relacions Institucionals de l’Arquebisbat de Barcelona, entitat que ha donat suport a l’edició del llibre juntament amb la Catedral de Barcelona.

L’acte va tenir una gran acollida per part d’un públic que va seguir amb atenció les interessants reflexions del folklorista al voltant de la festa del Corpus.

Com ja és habitual en les seves presentacions, Edicions Morera va tenir un detall amb el públic assistent i en aquesta ocasió, va obsequiar amb un petit pom de ginesta, la flor característica de la festa de Corpus. També va oferir un tast de Ratafia de l’Ermità.

? Trobareu un breu reportatge amb el resum de la presentació de “Corpus” al canal YouTube del Calendari Ermità

Para la correcta visualización, debe aceptar las cookies.