Presentació on-line de “Corpus” el nou llibre d’Amadeu Carbó

Corpus. La festa de les festes

El dijous 11 de juny, a les 12h, es presenta on-line el nou llibre de la Col·lecció l’Ermità (núm. 10) d’Edicions Morera: Corpus, La festa de les festesescrit pel conegut folklorista Amadeu Carbó. A la presentació hi participaran Amadeu Carbó (autor), Ramon Ollé (director de Comunicació de l’Arquebisbat de Barcelona) i Norbert Tomàs (director d’Edicions Morera).

Corpus és l’única publicació editada coincidint amb la celebració del 700è aniversari de la festa a Barcelona

Amadeu Carbó és col·laborador habitual de les edicions de la Col·lecció l’Ermità, amb qui ha publicat dos títols: Celebrem Nadal i Fins aquí hem arribat (en coautoria amb Jordi Cubillos). A Corpus ens ofereix el relat d’una altra celebració que forma part del calendari festiu popular de Catalunya. Ens explica de forma molt clara i divulgativa, el perquè, el significat i l’orígen d’una festa que está considerada “la festa de les festes”.

A la presentació, primerament l’editor ens parlarà de l’objectiu i el perquè de l’edició del llibre. Tot seguit, l’autor ens explicarà com l’ha fet i com ha investigat sobre el tema. Finalment, el senyor Ramon Ollé ens fara una glosa sobre el contingut del llibre.

L’acte s’emetrà per TVCorpus Butxaca que es pot seguir clicant a la següent imatge


Para la correcta visualización, debe aceptar las cookies.