EL BORN CCM ACOLLIRÀ UNA XERRADA PRESENTACIÓ SOBRE EL LLIBRE

En el marc de les Festes de la Mercè 2020, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya ha organitzat una sèrie d’activitats al voltant del món del bestiari que tenen com a escenari El Born-Centre de Cultura i Memòria. Entre aquestes activitats hi ha una sèrie de xerrades que tenen la festa de Corpus com a protagonista, tot coincidint que enguany se celebren els 700 anys del primer Corpus de Barcelona. Amadeu Carbó, un dels folkloristes més entesos en la festa del Corpus, oferirà dues d’aquestes xerrades i aprofitarà per presentar el seu llibre “Corpus. La festa de les festes”.

Presentació de Corpus, La festa de les festes, (Col·lecció l’Ermità núm. 10).

Dijous 17 de setembre, a les 18.30h, a la Sala Moragues d’El Born-CCM. Amb la intervenció de Ramon Ollé, director de Comunicació i Relacions Institucionals de l’Arquebisbat de Barcelona.

Xerrada ‘De la processó del Corpus al Correfoc. Seguicis, desfilades, cercaviles, correfocs’.

Carbó parlarà sobre alguns dels elements principals que configuren els seguicis de les festes majors, prenent el Corpus com la festa referent. La xerrada tindrà lloc el dimarts 22 de setembre, a les 18.30h, també a la Sala Moragues d’El Born-CCM.

? Cal inscripció prèvia a mercebcn2020@bestiari.cat


Més informació aquí