3a edició de “Tornar als remeis de sempre”

La recopilació de remeis naturals de Fra Valentí Serra arriba a la seva 3a edició en poc més d’un any

Ja està a les llibreries la 3a edició de Tornar als remeis de sempre (Col.lecció l’Ermità), una suggeridora recopilació de medicina popular amb remeis naturals recuperats de la tradició dels frares caputxins escrita per Fra Valentí Serra, reconegut estudiós de les herbes remeieres i plantes medicinals. Des que va ser presentat, l’abril de 2017, aquest petit compendi de medicina natural ha tingut una gran acollida i ha estat molt ben valorat, com ho demostren les seves tres edicions consecutives a càrrec d’Edicions Morera.

I és que Tornar als remeis de sempre és un llibre senzill però molt singular i pràctic. A les seves pàgines el lector descobrirà tot un complet repertori de remeis naturals així com la descripció i les propietats curatives de moltes plantes que tenim al nostre abast, com ara el porro, la tarongina, el safrà, el boix o l’api. Remeis destinats a prevenir i curar moltes de les malalties més comuns del nostre dia a dia, des d’un refredat, una febre, problemes digestius, un mal de cap o un dolor articular, i d’altres més curiosos com la fórmula “secreta” de l’Elixir de la llarga vida.

El llibre inclou nombroses il.lustracions de les plantes descrites i incorpora un sistema d’indexació que tant permet buscar per la planta com per la dolença.

Tornar als remeis de sempre

és a la venda a llibreries de Catalunya i Andorra