17 de gener, Vetllada literària “NIT DE SANT ANTONI”

Vetllada literària de la Cultura Popular

En el marc del Festival Folk Internacional Tradicionàrius i de Foguerons de Sant Antoni a Gràcia, neix la Nit de Sant Antoni. La vetllada literària de la Cultura Popular al CAT.

La nit de Sant Antoni, el dimarts 17 de gener se celebrarà una vetllada literària que repassarà les novetats editorials publicades entre la diada de Sant Antoni de 2022 i la de 2023.

El 17 de gener és la diada de Sant Antoni Abat, dels rucs, del porquet… és el punt del calendari on es concentren més festes a l’hivern i és el protagonista de la setmana dels barbuts. També i com si es tractés d’una paradoxa en aquesta mateixa data de l’any 1959 va morir Joan Amades i Gelats el folklorista més prolífic pel que fa a obra escrita i publicada d’aquest país.

Aquesta coincidència és el punt de partida que estimula a la CAT Tradicionàrius, a l’Associació Cultural Fes Ta Festa i a la Tradillibreria que convoquen al Centre Artesà Tradicionàrius de la Vila de Gràcia, a la “Nit de Sant Antoni. La vetllada literària de la Cultura Popular al CAT”

Aquest nou esdeveniment vol ser un nou punt de trobada del món del llibre de cultura popular: d’editors, autors, divulgadors i lectors que podran compartir en format de vetllada distesa les novetats editorials publicades entre la diada de Sant Antoni de 2022 i la del 2023. Aquest acte és una vindicació de tot el treball que autors i autores, i editorials realitzen amb l’objectiu de divulgar i estendre el coneixement de la Cultura Popular.

👉 Edicions Morera és una de les dotze editorials que ha estat convidada per presentar el llibre de Entrem dins del pessebre de fra Valentí Serra de Manresa.


👉AGENDA

      Dia: dimarts 17 de gener

      Inici de l’acte: 20 h.  Activitats prèvies a partir de les 19 h.

      Lloc: Bar del CAT delCentre Artesà Tradicionàrius – plaça Anna Frank, s/n. 08012-Barcelona

      ENTRADA LLIURE


Organitzen:

Dimarts, 17 De Gener 2023 - 1
Dimarts, 17 De Gener 2023 - 1
Dimarts, 17 De Gener 2023 - 1